Kişiye Özel Mobilya Seçenekleri

Son on yıl içerisinde sektöre yön veren tüm firmalar kişiye özel mobilya üretimi yapmaktadır. Bu türde özel üretim mobilya seçenekleri kişisel bazda bireylerin evlerini ve iş yerlerini adeta bir iç mimar gibi rahatlıkla ve tamamen kendi isteğiyle dekore etmelerini kolaylaştırmakta. Aynı zamanda özel üretim mobilya seçenekleri zamanında teslim edilerek kişilerin zamandan tasarruf etmesini sağlamaktadır. Bu nedenle mobilyacı ile müşteri arasında bir dead-line belirlenmekte, o son güne kadar siparişi verilen tüm mobilya üretimi seçenekleri yetiştirilmektedir. Bu mobilya üretimi seçeneklerinde herhangi bir sınırlama yoktur. Aynı zamanda toplu alımlarda büyük indirimler ve kampanyalı fiyatlar da söz konusu olabilmektedir.

Örneğin düğün paketi oluşturan müşteriler toplu özel mobilya siparişlerinde mobilyacı ile anlaşarak büyük indirim seçeneklerinden faydalanabilmekte. Koltuk takımları üçlü ve dörtlü hallerde siparişi verilecek mobilyaları ihtiva etmekte. Bununla birlikte yatak ve baza takımları da tamamen istenen boyda, tasarımda ve renkte olabilmekte.

Çocuklarının genç odasını takımlarını da sipariş ettikleri özel üretim mobilya ayrıcalıkları ile dizayn etme şansına sahipler. Genç odasındaki tüm mobilya çeşitleri çocukların renkli dünyasına hitap edecek şekilde kişiye özel bazda ve istekte tasarlanmaktadır. Kız çocukları için pembe ve kırmızı renklerin; erkek çocuklar için mavi renklerin hakim olduğu mobilya üretimi dijital baskı seçenekleri ile birlikte birçok farklı grafikte ve tasarımda üretilip tam zamanında sahiplerine iletilmektedir.

Sohbeti Aç
Yardım ister misiniz?
Merhaba
Kişiye Özel Mobilya Seçenekleri ile ilgili bilgi almak ister misiniz?